Miele PS 1201B.

Miele PS 1201B.

Sinds eind 2010 is bij Miele een kleine sterilisator voor uw tandartsenpraktijk verkrijgbaar. De sterilisator klasse B heeft een unit van 20 liter met een dubbelwandig drukvat voor een betrouwbare procestechniek; net als in ziekenhuizen.

Snel.
Een snel sterilisatieproces betekent korte chargetijden. Dat maakt de PS 1201B tot de nieuwe maatstaf als het gaat om snelheid. De QUICK-START-functie bespaart extra tijd bij het dagelijks gebruik van het apparaat en Miele Service Professional is indien nodig bijzonder snel ter plaatse.

Veilig.
De PS 1201B werkt volgens hetzelfde principe als een grote sterilisator. De techniek van het apparaat zorgt voor een optimale verdeling van de temperatuur in de unit en in het voorwerp dat wordt gesteriliseerd. Op die manier biedt hij een veilige sterilisatie van alle instrumenten in de tandartsenpraktijk. De registratie van de charges en de optimale procesdocumentatie dragen eveneens bij aan een hoge proceszekerheid.
Voor een betrouwbare codering van de gesteriliseerde voorwerpen met een houdbaarheidsdatum bestaat de mogelijkheid om de verpakte instrumenten van etiketten te voorzien.

Betrouwbaar. 
Het zeer goed afleesbare display zorgt voor overzicht en voor controle over de diverse toepassingen en testprogramma's, die uiteraard volledig zijn afgestemd op de eisen die gelden in een tandartsenpraktijk. De PS 1201B overtuigt bovendien door de geluidsarme werking en de eenvoudige bediening. Daarnaast kenmerkt hij zich door een variabel gebruik van de unit voor trays van uiteenlopende hoogte en door het halfautomatisch sluiten van de deur. De servicevriendelijke constructie van het apparaat en het geringe aantal onderdelen maken de PS 1201B onderhoudsarm en betrouwbaar.

Miele PS 1201B.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen